למה הרבה אנשים כל כך מתחברים לעוגיות המקרון
אם תגלו שעוגיות השקדים והקוקוס של פסח גם הם מקרונים האם עדיין תאהבו עוגיות מקרון? אכן אמת לאמיתה שעוגיות הפסח הן מקרונים ועד כמה אהובות שיהיו – אם בכלל – הן מפגרות הרבה אחרי עוגיית המקרון הצרפתית שאהובה כל כך ונחשבת למלכה הבלתי מעורערת של ממלכת העוגיות.
עוגיית מקרון מורכבת משתי שכבות מרנג (קצפת ביצים) עם אגוזים ומילוי. מרקם שכבות המרנג מזכיר את הנשיקות הטעימות שקנינו בקונדיטוריה בסיום יום הלימודים בדרך הביתה. המילוי יכול להיות כל מילוי בכל צבע וטעם שתבחרו.
הירשמו לסדנת מקרונית ולסדנאות זילוף >>>
קל לאכול קשה להכין
סביב עוגיית המקרון התפתח עולם של מיתוסים שהפכו אותה לעוגיה שרק אוכלים ומישהו אחר מכין.
למעשה, מילת המפתח בהכנת עוגיית מקרון מוצלחת היא דיוק. יש חשיבת גדולה לדיוק בכמויות, דיוק בזמני האפיה, דיוק באופן הזילוף ובעצם בכל מה שקשור בהכנת המקרון.
אם תצליחו לעקוב אחר ההוראות ולבצע אותן בדיוק מושלם, הרי שתוכלו להתגאות במקרונים שאתם חתומים עליהם.
לפרטים על סדנאות אפייה לייזה תובל >>>
אהבה צרפתית
אז למה אנשים כל כך אוהבים את עוגיית המקרון הצרפתית? קודם כל כי היא צרפתית. היא המארחת הכי קלאסית ואסתטית שתמצאו על השולחן. והיא מלמדת משהו על תרבות האכילה שלנו. אנחנו בולסים לאפה, נופלים על שווראמה ומנגבים חומוס, אבל עוגיית המקרון העדינה והשברירית מלמדת אותנו להתאפק. להיות מעודנים. אי אפשר לבלוע עוגיית מקרון. אוכלים אותה בנחת, בביסים קטנים. אם שווארמה היא ביסטרו אז מקרון היא מסעדת יוקרה צרפתית.
הצבעוניות של המקרון, המתיקות והפריכות שלה נותנים תמורה מלאה ומספקים חוויית טעמים בלתי נשכחת. מסיבות אלו בדיוק היא אהובה על ילדים ומבוגרים כאחד ומשמשת כאורחת קבועה באירועים גם כחלק מהקונספט העיצובי.